Andrei Nicolescu, reacție după ce Dinamo s-a salvat de la retrogradare: „Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 28 mai 2024, ora 09:40,
Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Dinamo va juca și sezonul viitor în Liga 1 după ce a trecut cu bine de barajul cu Csikszereda (2-0, 0-0).

Andrei Nicolescu a reacționat după reușita echipei sale. Iată ce a transmis administratorul special al „Câinilor”.

„Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim!”

„Nu cred că e de felicitat. Era o situație normală să câștigăm. Astăzi am evitat o rușine, nu am arătat bine. Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele.

Rămânerea asta în ligă e cu suferință mare. E ciudat, nu a fost un meci bun. Am avut emoții, nu e normal să fie așa.

Felicit Ciucul, e o echipă cu multă dorință, mult entuziasm. Astăzi chiar am evitat o rușine, doar atât!

Problema a fost relaxarea. Unii dintre jucători probabil că se gândesc deja la vacanță. Din păcate, nu ne reprezintă meciul acesta.

Am arătat foarte slab. Nu avem ce să sărbătorim. Se va face o analiză pentru tot sezonul. De mâine ne apucăm să vedem ce am greșit. Locul lui Dinamo nu e aici!

Cât de curând o să avem niște concluzii. Anul ăsta nu am arătat bine. Meciul ăsta a fost o oglindă a suferinței din acest sezon.

În această analiză intră toată lumea, nu doar jucătorii. Nimeni nu este sigur de post.

De la sponsori ne dorim mai mult decât anul acesta, dar sunt niște proiecte preliminare, nu pot spune nimic despre acest lucru. Este mult prea devreme. Totuși, cât de curând vom veni cu niște explicații.

Legat de insolvență mai e un singur dosar, dosarul Rednic. Nu pot să mă pronunț acum despre acest lucru. Cred că nu putem ieși din insolvență în vară. Așa e procedura. E cea mai mică grijă a noastră.

Cel mai rău lucru din acest sezon este că am fost nepregătiți. Am avut planuri fanteziste în vară. Cel mai bun lucru este că am reușit să ținem Dinamo în Liga 1.”, a mărturisit Andrei Nicolescu, pentru digisport.ro.

Andrei Nicolescudinamo