Antonio Sefer, luat la rost de un impresar român: „Cum să anunți că ți-a făcut mama geanta pentru cantonament?”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 02 februarie 2023, ora 19:09,
Antonio Sefer
Antonio Sefer

Atacantul rapidist Antonio Sefer a fost în centrul atenției la sfârșitul lunii trecute, după ce a intrat în atenția unui club belgian.

Cum să anunți că ți-a făcut mama geanta pentru cantonament?”, întreabă fostul impresar al lui Rareș Ilie

Până la urmă, transferul la echipa Zulte Waregem, a picat, deoarece Sefer ar fi primit un salariu prea mic. Fostul impresar al jucătorului, Florin Manea, l-a criticat pe jucător, din cauza felul în care își expune viața pe rețelele de socializare.

Nu văd o schimbare de mentalitate la jucătorii tineri. Ce își ia un fotbalist care ia banii din primul contract? Mașină scumpă. Sunt puțini cei care încearcă să depășească nivelul actual. Radu Drăgușin are o mașină de 25.000 de euro, deși putea să-și ia ce bolid dorea. A investit deja mare parte din primii bani câștigați. De asta îl apreciez, pentru că e un băiat cu capul pe umeri. E foarte atent la tot ce face, inclusiv la ce postează pe rețelele sociale.

Sefer pune pe Facebook ‘mi-a făcut mama geanta să plec în cantonament’. La 23 de ani (n.r. – Sefer va împlini 23 de ani pe 22 aprilie)! Cine vrea să te transfere, citește acolo, ia la puricat tot ce ai postat, e atent la tot.

Cum să pui că îți face mama geanta, om în toată firea? Păi, cine vrea să te transfere o să creadă că trebuie să te ia la pachet cu maică-ta. Trebuie să ai grijă ce postezi, pentru că cei de afară verifică tot. Vor să vadă cum gândești, dacă ești independent, dacă ești matur, dacă ai imagine curată”, a declarat Florin Manea pentru PRO Arena.

Fostul impresar al lui Rareș Ilie este „persona non grata” la Rapid

Impresarul a dezvăluit și faptul că nu mai ține legătura cu jucătorul rapidist. „Mă judec cu Rapid pentru transferul lui Rareș Ilie. Eu sunt persona non grata la clubul Rapid. Pe Antonio Sefer s-a pus presiune să renunțe la mine.

Nu știu, or fi vrut să fie reprezentat de un agent mai cuminte. S-a răcit și relația între mine și el, din cauza asta. Am decis ca fiecare să meargă pe drumul lui. Chiar eu i-am zis ‘du-te, că dacă ești cu mine ai probleme’.

Nu mă sunau să-i prelungească contractul, niște șicane dintr-astea copilărești. Dar am aceeași clauză ca la Rareș Ilie, trebuie să primesc 30% dintr-un viitor transfer”, a mai spus impresarul.

florin maneaantonio sefer