Antonio Sefer, reacție vehementă la adresa lui Florin Manea, agentul de jucători: „E puțin frustrat! Să își ia vitaminele!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat duminică, 05 februarie 2023, ora 08:11,
Antonio Sefer
Antonio Sefer

Rapid s-a impus sâmbătă seară cu scorul de 4-1 în fața celor de la FC Voluntari. După meci, Antonio Sefer a ținut să îi transmită un mesaj lui Florin Manea.

Mai exact, fotbalistul celor de la Rapid a ținut să îi răspundă impresarului de jucători, după ce acesta din urmă l-a criticat recent.

„N-am semnat cu dânsul și probabil e puțin frustrat!”

„Vreau să clarific această dispută: el nu a fost niciodată impresarul meu. Din păcate, dă cu vorbe grele în mine. Nu cred că merit acest lucru, eu am vorbit mereu frumos despre el. N-am semnat cu dânsul și probabil e puțin frustrat.

Sper să-și ia vitaminele, pentru că nu prea gândește, are creierul nu prea bun. Să aibă grijă de el și să nu mai comenteze de mine. E a doua oară când vorbește despre mine și nu cred că este cazul. L-am respectat foarte mult și o fac în continuare, sper să mă respecte și el.

Nu e vorba că mă doare, dar familia mea se uită la televizor și nu e OK când văd astfel de lucruri despre mine. Sper să fi fost ultima dată când am auzit astfel de vorbe”, a spus Sefer, pentru cei de la OrangeSport.

antonio seferrapidflorin manea