Antrenorul Bosniei vrea să joace cu rezervele la meciul cu România: ”Dar nu luăm în calcul decât să luăm cele trei puncte!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 23:35,
Romania
Romania

Ivaylo Petev a susținut o conferință înainte partida Bosniei contra României, care va avea loc pe Giulești. El spune că va baga jucătorii care au evoluiat mai puțin în această camapanie din Nations League.

”Bineînțeles, obiectivul nostru este să câștigăm și mă bucur că și jucătorii gândesc la fel. Ne-am asigurat primul loc în grupă, iar atmosferă la echipă este excelentă.

Mâine vor primi o șansă jucătorii care au evoluat mai puțin până acum. Dar nu luăm în calcul decât să luăm cele trei puncte.

Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil. România are jucători buni, am văzut asta și la Zenica. Cred că va fi un meci de calitate, într-o atmosferă frumoasă.

Sunt încântat de jucători, sunt mari profesioniști, iar rezultatele au venit firesc. Am mai multe idei în privința sistemului de joc pe care îl voi folosi împotriva României, vom vedea.

Gazonul nu se prezintă în condiții ideale. Dar, indiferent de această situație, gazonul este la fel și pentru noi, și pentru ei”, a spus Ivaylo Petev, la conferința de presă, potrivit radiosarajevo.ba.

romaniabosniaNations League