Antrenorul care le taie elanul celor de la FCSB: „N-au nicio șansă la campionat. Distanța s-a mărit!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 16:41,
FCSB.
FCSB.

Elevii lui Toni Petrea se află la nouă puncte în spatele liderului CFR Cluj, după 18 meciuri disputate în actualul sezon! 

În anul 2015, „roș-albaștrii” reușeau să ridice pentru ultima dată trofeul Ligii 1 deasupra capului. Cu Costel Gâlcă pe bancă, FCSB zdrobea totul în acel sezon, reușind să cucerească tripla istorică, prin câștigarea titlului, Cupei României și Cupei Ligii României. Acum, la mai bine de șase ani distanță de la ultima performanță a bucureștenilor, Gigi Becali caută cu disperare să dețină din nou supremația în competiția internă.

Cu toate acestea, Eugen Neagoe a ținut să le taie elanul roș-albaștrilor, spunând că va fi imposibil ca cineva să o oprească pe CFR și în acest sezon. Tehnicianul în vârstă de 54 de ani este de părere că ardelenii au cale liberă spre al cincilea campionat consecutiv în Liga 1 și nu crede că FCSB poate ține pasul cu elevii lui Dan Petrescu.

Nici măcar o cursă în doi nu va fi. Asta cu mai sunt etape multe se discută de la începutul campionatului și distanța s-a mărit. Din punctul meu de vedere, n-are nicio șansă, nicio echipă n-are nicio șansă.

CFR a jucat contra Craiovei, a câștigat. A jucat contra FCSB-ului, a câștigat cu 4-1. Când au jucat cu cele din față, au câștigat. Craiova a jucat de două ori cu FCSB, a pierdut, a declarat Eugen Neagoe, la Digi Sport.

Citește și GIGI BECALI EXCLUDE CRAIOVA DIN LUPTA LA TITLU: „REGHE NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ LA CAMPIONAT. NU ȘTIU CE E CU EL”

liga 1decarațiifcsbeugen neagoe