Gigi Becali exclude Craiova din lupta la titlu: „Reghe nu mai are nicio șansă la campionat. Nu știu ce e cu el”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 12:20,
Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali
Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre adversarele formației sale din lupta pentru câștigarea campionatului în acest sezon!

Afaceristul din Pipera este de părere că doar CFR Cluj se va bate cu FCSB pentru prima poziție la finalul stagiunii. Gigi Becali nu îi dă nicio șansă Craiovei lui Mihai Rotaru, care se află la 19 puncte în spatele ardelenilor. Totodată. finanțatorul roș-albaștrilor a ținut să își arate surprinderea față de parcursul lui Reghecampf din Bănie și a mărturisit că nu îl recunoaște pe acesta.

„Hai să fim serioși. Toată lumea știe că doar noi și CFR Cluj ne mai luptăm la campionat. Ce Craiova lui Rotaru? Nu ați văzut unde se află? Păi câștigă cineva la el în țară un campionat cu atâtea înfrângeri câte are Craiova până acum. Voi nu ați văzut că ei sunt la 19 puncte de CFR și la 11 de noi? Ce vreți să mai facă? Să zică mersi că au luat un punct și la Botoșani. Croitoru ăla avea dreptate să se plângă după meci.

Dar nu știu ce e cu Reghe! Eu îl cunosc, iar el nu a venit în România să stea la distanța asta de CFR și de noi. Însă, cu tot respectul pentru el, nu mai are, tată, nicio șansă la campionat. E pa, iar mie nu îmi vine să cred că au ajuns așa cu Reghe acolo. Însă pe mine nu trebuie să mă intereseze ce este la alții. Am vorbit de ei că m-ai întrrbat de lupta la titlu, altfel nu mă băgam eu să vorbesc de Craiova și de Reghe”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Citește și SORIN CÂRȚU NU DEZARMEAZĂ ȘI CREDE ÎN LUPTA LA TITLU: „ÎN FOTBAL SE POT ÎNTÂMPLA MULTE!”

declaratiirealitatealiga 1csu craiovagigi becali