SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Antrenorul din Liga 1 care nu ar refuza să preia naționala României: „Ce să fac, să mă propun singur?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 13:48,
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prima reprezentativă poate rămâne fără selecționer după cele două meciuri din luna noiembrie, asta după ce Mirel Rădoi a declarat că este decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu FRF!

România se află în cursa pentru calificarea la un Campionat Mondial după 23 de ani de absență, însă șefii de la Casa Fotbalului vor trebuie să găsească un antrenor care să preia naționala începând cu meciurile de baraj. După ce s-au vehiculat nume precum Cosmin Olăroiu, Ladislau Boloni sau Gică Hagi, Mircea Rednic a vorbit acum despre posibilitatea de a prelua echipa națională.

Actualul antrenor al celor de la Dinamo a recunoscut că nu i s-a propus până acum postul de selecționer. Cu toate acestea, „Puriul” este de părere că în România deranjezi dacă spui ceea ce gândești și nu se așteaptă să fie luat în calcul pe viitor de către FRF.

”Nu contează asta. Îi facem mari pe unii și pe alții. Nu mi s-a propus. Ce să fac, să mă propun singur. Nu, nu mi s-a propus, nu e cazul. În România deranjezi dacă spui ce crezi sau îți spui părerea, mai ales la mine.

Citește și ANAMARIA PRODAN, DELIR DUPĂ ANUNŢUL LUI REGHECAMPF. „SUNT PREA FRUMOASĂ ŞI PREA MARE!”

Abia se așteaptă o declarație pe care o fac și apoi tot felul de comentarii. Dar, sunt obișnuit. Preocuparea mea este să salvez Dinamo sezonul acesta iar la anul să facem o echipă care să intre în play-off”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și BONUSUL URIAȘ PE CARE ÎL POATE PRIMI RĂDOI DACĂ DUCE ROMÂNIA LA MONDIAL! DETALII DIN ÎNȚELEGEREA CU FRF

selecţioner româniaechipa nationalarealitateadeclaratiirednic