SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Bonusul uriaș pe care îl poate primi Rădoi dacă duce România la Mondial! Detalii din înțelegerea cu FRF

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 12:38,

Actualul selecționer al primei reprezentative este tot mai criticat în spațiul fotbalului românesc, după anunțul făcut la finalul duelului cu Armenia!

Două victorii o mai despart pe România de barajul pentru turneul din Qatar, însă Mirel Rădoi nici nu concepe să mai stea pe banca naționalei după ultimele jocuri din preliminarii. Deși are șansa de a-i duce pe tricolori la un Campionat Mondial, după mai bine de 23 de ani de absență, Rădoi pare că nu ia în calcul o eventuală prelungire a angajamentului, deși contractul său cu FRF este unul extrem de generos.

Concret, potrivit informațiilor Pro Sport, actualului selecționer i s-ar fi prelungit automat înțelegerea în cazul ar fi calificat România la turneul de anul viitor. Mai mult de atât, Mirel Rădoi ar fi primit în schimbul biletului spre Mondial nu mai puțin de 500.000 de euro.

10 milioane de euro ar putea intra în conturile celor de la FRF din partea UEFA, dacă România se califică la Campionatul Mondial de anul viitor.

,,Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

E un ciclu care se termină şi altcineva va trebui să o facă. Din luna noiembrie încolo, oricine poate să fie în faţa voastră. Îmi vine greu să cred că, după partida cu Islanda, când voiaţi să plec, acum vă doriţi să mai fiu pe aici.

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și REACȚIA LUI NICOLAE DICĂ, DUPĂ DECIZIA LUATĂ DE MIREL RĂDOI! CUM L-A ÎNTORS DIN DRUM PE ACTUALUL SELECȚIONER

rădoifrfbonus radoimondialromaniarealitateaechipa nationala