SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Antrenorul din Liga 1 care nu se sperie de o colaborare cu Gigi Becali: „Trebuie doar să fii stăpân pe tine!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 09:28,

Patronul FCSB-ului este recunoscut pentru lipsa de răbdare pe care o are cu angajații săi, însă un tehnician din Liga 1 știe care poate fi rețeta succesului în relația cu afaceristul!

Edward Iordănescu este gata să îi aducă lui Gigi Becali titlul de campion, la șase ani de la ultima performanță de acest fel. După experimentele eșuate cu Bogdan Andone, Bogdan Vintilă sau Dinu Todoran, afaceristul din Pipera a decis să aducă un antrenor mai bine cotat și să îi ofere acestuia toată libertatea de care are nevoie pentru a face performanță.

Cu toate acestea, Ionuț Chirilă știe exact cum s-ar putea lucra fără probleme cu patronul FCSB-ului. Actualul antrenor al celor de la Academica Clinceni a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Becali și consideră că Edi Iordănescu va avea un mandat lung pe banca roș-albaștrilor, asta doar în cazul în care va urma cu strictețe câțiva pași importanți.

„Eu spun că Gigi Becali are o inteligenţă nativă extraordinară, trebuie doar să fii stăpân pe tine şi să îi explici ceea ce faci. Dacă Iordănescu va reuşi chestia asta, va avea un viitor bun şi lung la FCSB. De ce să nu lucrezi cu Gigi? Pe el trebuie să îl înveţi fotbal odată cu echipa, trebuie să îl antrenezi şi pe el. Este un om orgolios şi care este pasionat până în măduva oaselor de fotbal. Îşi doreşte un titlu, nu? De asta a investit, de asta a cumpărat jucători”, a declarat Ionuț Chirilă în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Citește și VESTE TERIBILĂ PENTRU GIGI BECALI! EDI IORDĂNESCU ANUNȚĂ: „NU PUTEM AVEA PRETENŢII SĂ NE ÎNDEPLINIM OBIECTIVELE!”

realitatealiga 1ionut chirilafcsbdeclaratiigigi becali