Antrenorul lui Bayern Munchen: „Vrem să încheiem sezonul pe Wembley”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 18 aprilie 2024, ora 09:29,
tuchel
tuchel

Bayern Munchen „va face totul pentru a încheia sezonul pe Wembley”, a declarat antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, după calificarea formaţiei bavareze în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, informează AFP.

„Am arătat o superbă performanţă a echipei. Suntem toţi foarte bucuroşi. Sunt fericit pentru staff-ul meu, pentru club, pentru echipă. Este extraordinar să câştigi în faţa unei echipe cum este Arsenal”, a afirmat Tuchel.

„Prima repriză a fost o partidă de şah, nimeni nu voia să-şi sacrifice o piesă sau să deschidă scorul. Dacă facem diferenţa în privinţa experienţei, aceea este în a doua repriză. În privinţa următorului adversar, Real Madrid, nu cred că suntem favoriţi”, a adăugat Thomas Tuchel

„Suntem mândri că suntem în semifinale. Nimeni nu va întâlni semifinaliste care să nu vrea să meargă în finală, deci şi noi vom face totul pentru a ne califica, pentru a încheia sezonul pe Wembley”, a adăugat Thomas Tuchel.

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Arsenal Londra cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe teren propriu, în manşa secundă a sferturilor de finală.

După 2-2 la Londra, bavarezii s-au impus pe teren propriu prin golul marcat de Joshua Kimmich (63), revenind în careul de aşi al competiţiei după o pauză de trei ani.

În penultimul act, Bayern Munchen o va întâlni pe Real Madrid.

Thomas Tuchelliga campionilorarsenal londrabayern munchen