Antrenorul Rapidului, un nou discurs poetic după ultimul meci: ,,De e pace, de-i război”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 14:10,
MihaiIosif1

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, este mulțumit după egalul cu CSM Reșița.

Rapid a remizat cu CSM Reșița scor 0-0 în etapa 14 din Liga 2.

Mihai Iosif s-a declarat mulțumit după partida cu Reșița în condițiile în care au jucat patru meciuri în 12 zile. Acesta a avut un nou discurs neobişnuit pentru fotbalul românesc. Antrenorul a recitat din Mihai Eminescu la finalul partidei terminată la egalitate.

”Bun și punctul, mai ales că am jucat patru meciuri în 12 zile, am avut și un drum lung, de 10 ore dus-întors de la Bacău. Primul obiectiv e play-off-ul, dacă putem, atacăm și promovarea. (n.r. întrebat dacă va fi liniște la echipă) De-o fi una, de-o fi alta , bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război.”

Citește și EXCLUSIV | Cuvinte de laudă pentru Mihai Iosif după ce Rapidul a revenit în zona de play-off: “E ce trebuie!”

„Treaba noastră este pe teren, nu la birouri. De spus, se spun multe. Suporterii nu vor fi niciodată mulțumiți, sigur că astăzi așteptau mai mult, dar atât am putut. A mai rămas un meci anul ăsta, sperăm să scoatem maximum”, a declarat Mihai Iosif, la finalul jocului.

Rapid este pe locul 5 în Liga 2 cu 23 puncte adunate.

Giuleștenii mai au un singur meci în acest an, vor juca împotrica celor de la ASU Poli la Timișoara, duminică, 6 decembrie.

Citește și VIDEO | Cine a participat la înmormântarea lui Diego Maradona! Nicio personalitate fotbalistică nu a fost prezentă

 

fc rapideminesculiga 2realitateacsm resitamihia iosif
ezgif-6-005b3348d21a

Trecutul incredibil al antrenoarei unei finaliste la Roland Garros, scos la iveală

Edi Iordanescu

Ce spune Edi Iordănescu despre preluarea unei noi echipe! Principala condiție impusă de tehnician