Antrenorul-revelație din România: „E incredibil! Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul nostru. A avut două oferte din Liga 1”

Articol de Dan Istratie - Publicat miercuri, 21 februarie 2024, ora 22:11,
fotbal-inq-george-calin
fotbal-inq-george-calin

 

„Florin Maxim este unul dintre antrenorii-revelație din fotbalul românesc, cu rezultate absolut incredibile pentru orice nivel. Să nu uităm, el a venit de la Șelimbăr fără înfrângere! Are doar două înfrângeri în campionat, în ultimii 3 ani, în condițiile în care are meciuri săptămână de săptămână.

E incredibil! Eu nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul românesc. Să ai doar două înfrângeri în 3 ani, la două echipe diferite… Nu cred că a mai reușit cineva așa ceva”, a declarat, la GSP Live, Bogdan Apostu, agentul care realizează toate transferurile de la Corvinul. Totodată, el îl reprezintă și pe Maxim.

Întrebat cum se diferențiază Maxim de ceilalți antrenori, Apostu a explicat:

„Caracterul, implicarea, devotamentul, sacrificiul, munca… Doarme 5 ore pe noapte. Chiar i-am spus să doarmă mai mult, că nu e OK. Se trezește la 5 dimineața și începe să creioneze echipa, să facă strategia de antrenament.

Trăiește pentru fotbal și respiră fotbal. Și asta se vede, pentru că nu poți să nu fii implicat și să ai rezultate. Rezultatele bune de azi sunt consecința muncii sale.

Are și un staff foarte bun, un staff de play-off-ul Ligii 1. Antrenorul principal nu poate reuși fără să aibă în spatele lui oameni pricepuți. E un tot unitar care duce la reușită. E meritul lui Max pentru tot ce se întâmplă la Corvinul”.