Anunț de ultim moment dinspre FC U Craiova 1948! Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, ora 09:46,
FC U Craiova
FC U Craiova

Formația olteană a pierdut dreptul de a mai legitima fotbaliști, asta după ce UEFA a sancționat clubul din Bănie din cauza unor restanțe financiare din anii precedenți!

Președintele celor de la FC U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, a vorbit despre situația clubului patronat de Adrian Mititelu și a lămurit problema interdicției de a mai face transferuri. Oficialul „leilor” a dezvăluit că problema este una doar de moment și a transmis că spera ca începând cu data de 15 ianuarie, oltenii să aibă din nou dreptul de a se întări.

„Interdicția e o chestie de moment. Enache va fi legitimat și va juca. Probabil că până pe 15 (n.r. ianuarie) interdicția va fi ridicată”, a declarat Marcel Pușcaș, potrivit Fanatik.

FRF, toate detaliile despre situația de la FC U Craiova 1948

„Hotărârea este venită de acum o lună și ceva, iar FRF știe de ea. Însă, acum a apărut și această informație public. De ce a fost pus actualul club al lui Adrian Mititelu să plătească? Pentru că FIFA recunoaște această echipă a lui ca și pe continuatoarea Universității Craiova, acolo unde jucau fotbaliștii care au obținut și ei la rândul lor decizii favorabile după procesele câștigate. Este știut faptul că domnul Adrian Mititelu a mai plătit acum vreo doi ani pentru un alt fotbalist care a jucat la Universitatea Craiova „, a spus juristul FRF, Adrian Stângaciu, potrivit Pro Sport.

Citește și Totul a devenit oficial! Nicolo Napoli, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948

marcel puscasfc u craiovadeclaratiitransferuriliga 1