Anunţ fabulos după ce FCSB a pierdut la ,,masa verde” cu FC Voluntari: ,,Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federaţie”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 26 octombrie 2021, ora 12:12,
Gigi Becali
Gigi Becali

FCSB trebuia să joace miercuri cu cei de la FC Voluntari în Cupa României, însă ,,roş-albaştrii” vor pierde partida cu 0-3 la masa verde, din cauza faptului că nu au jucătorii necesari valizi.

Lotul FCSB-ului este decimat. Foarte mulţi jucători sunt accidentaţi, în timp ce alţii s-au infectat cu COVID-19, pentru a doua oară.

Citeşte şi INCREDIBIL! BĂNEL NICOLIŢĂ JUCA CU REAL MADRID ÎN CHAMPIONS LEAGUE, IAR ACUM A FUGIT DIN ŢARĂ DIN CAUZA DATORIILOR LA CĂMĂTARI: ,,SUNT BANI MULŢI”

Dumitru Dragmir, fost preşedinte al LPF, a vorbit despre situaţia creată în jurul acestui meci. Acesta este de părere că Gigi Becali nu este afectat de eliminarea din Cupa României, ci mai mult, el le-a dat o lovitură celor de la FRF, prin acest fapt petrecut acum, la care nu se aştepta nimeni.

,,Părerea mea e că Gigi Becali i-a plesnit pe cei de la Federație cu treaba asta, Cupa e a Federației. Aici nu a pierdut Gigi Becali, părerea mea e că a pierdut Federația. E competiția lor și Gigi a dat-o peste cap. Federația trebuia să fie îngăduitoare, trebuia să facă ceva. 

Cum să dai 3-0? Trebuia să dai 3-0 și în meciul cu Farul! Nu Gigi Becali a pierdut în conflictul acesta, ci Federația a pierdut! Îl doare în pălărie pe Gigi Becali de cupe europene. Ăsta e miliardar, ce să-i mai dai ăstuia bani?”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Citeşte şi PRIMELE VEŞTI BUNE LA FCSB! EDI IORDĂNESCU ŞI PATRU JUCĂTORI, ÎNAPOI LA ANTRENAMENTE

dumitru dragomirgigi becalicupa romanieirealitateafcsb