Anunț important la Dinamo: „Au intrat în legalitate cu Pablo Cortacero” Care este rolul lui Ioan Mărginean

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020, ora 18:49,
ioan marginean

Ioan Mărginean a infirmat faptul că a fost numit în funcția de manager general la Dinamo. Totuși, fostul președinte de la Gaz Metan Mediaș a recunoscut că este foarte apropiat de investitorii spanioli, dar lucrează ca voluntar la Dinamo. 

Ioan Mărginean (59 de ani) are 28 de ani de experiență în calitatea de conducător în fotbalul românesc.

Ca fotbalist, Mărginean a jucat la Dinamo între anii 1980 și 1984, câștigând trei campionate și două Cupe ale României cu ‘roș-albii’.

Cred că vă grăbiți! N-am ascuns că sunt dinamovist, dar n-am semnat niciun contract. În continuare sunt voluntar. Oamenii ăștia au încă multe probleme de organizare, au ieșit actele de la Registrul Comerțului. Practic, au intrat în legalitate cu domnul Pablo Cortacero, președintele Consiliului de Administrație. Acum și fluxul banilor va fi mai ușor, înainte trebuia să împrumută clubul. Acum o iau 100% pe drumul legal, corect, cu mărirea de capital.

Am înțeles că întâlnirile cu suporterii au fost benefice. E un drum foarte greu, cu datorii mare. Eu știu că Cosmin Contra a confirmat că nu s-au plătit salariile restante, dar că urmează să intre în cel mai scurt timp.

Urmează Consiliul de Administrație, sâmbătă sau luni. El va decide următorii pași. Nu știu de unde e domnul Cortacero, că nu sunt KGB. Acum, noul Consiliu de Administrație este compus din Cornel Dinu (care este și consilier al domnului Pablo Cortacero), Cornel Țălnar, domnul Eftimescu (care era și în vechiul Consiliu), Cristi Hîldan și domnul Pablo, care este președinte. Doar aceștia cinci. Din partea suporterilor e domnul Cristi Hîldan.

Chiar nu e nicio grabă dacă mi se oferă o funcție la Dinamo. Voi anunța când va fi cazul. Deocamdată rămân voluntar„, a spus Ioan Mărginean la DigiSport.

La finele lunii septembrie, acționarul majoritar de la Dinamo, Pablo Cortacero, a anunțat un nou director general al clubului, Alex Couto Lago.

liga 1realitateamanager generalcortaceromargineandinamoPablo Cortaceroioan marginean
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”