Anunțul de ultimă oră în ceea ce o privește pe Simona Halep! Decizia luată de româncă pentru startul sezonului viitor

Articol de George Drafta - Publicat joi, 15 octombrie 2020, ora 16:52,
simona-halep-wta-roland-garros
simona-halep-wta-roland-garros

Simona Halep a încheiat anul 2020 odată cu participarea la Roland Garros, iar constănțeanca de 29 de ani își face deja planurile pentru 2021.  

Până la startul primului turneu de grand slam de anul viitor ar mai fi trei luni. Cu teama de coronavirus exprimată clar prin refuzul participării la US Open, Halep ar putea să procedeze la fel și în cazul prezenței la Australian Open.

Mai ales că jucătorii sunt obligați să suporte condiții grele de izolare între meciuri. Doar că directorul turneului, Craig Tiley, dă asigurări că se va bate pentru a obține un nou protocol medical, iar regulile cu privire la carantina jucătorilor să fie relaxate.

”Dacă un jucător intră în carantină şi trebuie să rămână blocat în hotel pentru două săptămâni, chiar înaintea sezonului, asta nu se va întâmpla.

Nu poţi cere jucătorilor să intre în carantină pentru două săptămâni şi apoi să iasă şi să fie pregătiţi să joace un Grand Slam”, a declarat Tiley pentru agenţia australiană AAP.

Australienii nici nu concep ca turneul să nu aibă loc în perioada 18-31 ianuarie 2021, așa cum se întâmplă în fiecare an.

”Acceptăm însă total că oricine vine din străinătate trebuie să facă două săptămâni de carantină. Ceea ce vom negocia sau încercăm să avem un acord priveşte un mediu de carantină în care ei se pot antrena şi merge între hotel şi terenuri în aceste două săptămâni”, a mai spus directorul competiției de la antipozi.

CITEȘTE ȘI –>> Simona Halep, dezvăluire în premieră: “De 11 ani sunt nevoită să folosesc asta zi de zi!” 

 

realitateaconditii participareaustralian opencarantinăsimona halep