Anunțul făcut de Iohannis nu i-a entuziasmat pe olteni. Reacția oficialilor din Bănie

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 04 mai 2020, ora 19:41,
Ivan-Martic-universitatea-craiova
Ivan-Martic-universitatea-craiova

Oltenii rămân sceptici, chiar dacă președintele Klaus Iohannis a anunțat că sportivii vor putea intra în cantonament pentru reluarea antrenamentelor după 15 mai.

În ciuda anunțului făcut de Iohannis, Marcel Popescu, președintele Universității Craiova, consideră că rămân foarte multe necunoscute.

Președintele Craiovei nu este convins că echipele din Liga 1 vor putea disputa meciurile restante până la 20 iulie, data la care ar trebui trimise la UEFA formațiile care vor merge în cupele europene.

Citește și • ”Teoria conspirației”, prezentată de Antoni Ivanov: ”Noi ne spălăm pe mâini, şmecherii spală bani!”

„Era de aşteptat să se ia această decizie. Trebuie să intrăm în normalitate. Preparatorul fizic are situaţia la zi, cu ce poate face acum, dar trebuie să vadă ce poate face după 15 mai. Nimeni nu poate spune acum de cât au nevoie jucătorii pentru a reintra în forma fizică. Trebuie să faci teste atunci pentru a vedea cât durează.

Ce se știe e că trebuie ca până pe 20 iulie să se închidă sezonul pentru a anunța la UEFA care sunt echipele care merg în cupele europene”, a spus Marcel Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și • Vestea pe care o așteptau toți sportivii! Klaus Iohannis a anunțat când încep cantonamentele

marcel popesculiga 1universitatea craiova