Noul președinte al CS Dinamo a făcut anunțul așteptat de toți fanii dinamoviști: „Aceasta este prioritatea mandatului meu”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 22 iunie 2020, ora 14:36,
presedinte cs dinamo

Ionuț Popa este noul șef al clubului sportiv din Ștefan cel Mare, iar acesta și-a fixat deja obiectivele pentru perioada în care va conduce destinele grupării roș-albe.

Ajuns în fruntea clubului la doar 32 de ani, Popa dezvăluie care este marea sa dorință.

„Prioritatea mandatului meu este stadionul și tocmai de aceea cred că și conducerea Ministerului să mă trimită. Chiar dacă sunt tânăr, să știți că am foarte mare experiență. Întotdeauna a trebuit să cunosc totul, pentru fiecare structură, să vin în sprijinul lor. Consider că trebuie să deblocăm și stadionul sau să venim cu o soluție alternativă”,a declarat Ionuț Popa pentru Pro Sport la investirea în funcție.

Anunțul numirii sale a fost făcut de club pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

”Cunosc bine activitatea clubului Dinamo și sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu”, a fost reacția noului președinte al CS Dinamo.

CITEȘTE ȘI –>> Contraatac al lui Laurențiu Reghecampf după afirmațiile lui Duckadam: “Eu nu am să ajung victimă în viața asta”

prioritatipresedintecs dinamostadion
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe națională: „Rezultatele sunt dezastruoase!”

OctavianPopescu

Un fost internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă”