Anunțul FRF, după ce meciul Gloria Buzău-FCSB a fost anulat din cauza COVID-19!

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 10:42,
fcsb grup bucurie

Partida din 16-imile Cupei României, Gloria Buzău-FCSB, nu va mai avea loc din cauza cazurilor de COVID-19 din rândul echipei gazdă!

Buzoienii au informat aseară Federația Română de Fotbal cu privire la faptul că se află în imposibilitatea de a mai disputa meciul de Cupă cu FCSB, deoarece au în acest moment un număr mare de jucători infectați cu coronavirus. FRF a emis un comunicat pe pagina oficială prin care se menționează că această situație urmează să fie analizată de Comisia de Disciplină a federației.

“Federaţia Română de Fotbal anunţă că partida de la Buzău nu se va mai desfăşură, după ce clubul Gloria Buzău a informat FRF că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Vineri seara, SCM Gloria Buzău a informat Federaţia Română de Fotbal că se află în incapacitatea de a evolua în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Formaţia din Buzău ar fi trebuit să întâlnească pe FCSB luni seara, dar a anunţat că nu va putea evolua din cauza cazurilor de COVID-19.

Cazul va fi înaintat Comisiei de Disciplină a FRF care va lua o decizie în ceea ce priveşte această partidă., s-a arătat în comunicatul celor de la FRF.

Citește și Cine sunt favoriții lui Cortacero pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo?! Fanii au însă o altă variantă

Clubul de fotbal Gloria Buzău a anunțat aseară că meciul cu FCSB din Cupa României nu va mai avea loc deoarece au fost descoperite 13 cazuri de COVID-19 în rândul echipei.

“Sport Club Municipal Gloria Buzău doreşte să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfăşoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieşit că trei dintre membrii staff-ului tehnic şi zece sportivi ai secţiei fotbal a clubului buzoian au fost depistaţi pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situaţia celor paisprezece a fost comunicată atât Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cât şi Federaţiei Române de Fotbal”, a anunţat Gloria Buzău, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Citește și Gică Popescu a dat răspunsul cu privire la echipele care pot juca în Ghencea: “Cei de la Steaua vor decide asta!”

gloria buzaucupa romanieicomunicatfcsbrealitateafrf
FCSB3

Fost jucător de la FCSB a câștigat procesul cu echipa finanțată de Gigi Becali

andone ioan

„Datorită lui s-au obținut peformanțele astea”. Omul pe care Ioan Andone îl consideră esențial în ascensiunea CFR-ului