Anunțul îngrijorător făcut de Neymar: „Este unul dintre cele mai dificile momente ale carierei mele”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 26 noiembrie 2022, ora 22:10,
Neymar
Neymar

Atacantul Neymar a fost faultat dur în primul meci al Braziliei la CM, 2-0 cu Serbia, și nu va mai juca în faza grupelor.

Este unul dintre cele mai dificile momente ale carierei mele”, recunoaște Neymar

Naționala de fotbal a Braziliei, singura prezentă la toate edițiile precendente ale CM, a debutat cu dreptul la competiția din Qatar, învingând Serbia cu 2-0. Însă este îngrijorare în cadrul delegației din cauza problemelor medicale ale vedetei lotului, Neymar.

Atacantul lui PSG a fost faultat dur de Nikola Milenkovic, fiind înlocuit în minutul 79 cu Antony. Presa spaniolă scrie că Neymar nu va fi folosit în următorul meci al Braziliei din Grupa G, cu Elveția, programat luni, de la ora 18:00, iar dacă prezența în optimi nu este sub semnul îndoielii va fi menajat și la partida împotriva Camerunului, din 2 decembrie.

Selecționerul Tite stă, deocamdată, liniștit, deoarece deoarece mai are în lot opt atacanți: Antony, Gabriel Jesus, Gabriel Martinelli, Pedro, Raphinha, Richarlison, Rodrygo și Vinicius Jr.

Neymar transmite că va face orice effort pentru a-și ajuta, în continuare, echipa. „Mândria și dragostea pe care le simt când port acest tricou sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar fi dat șansa să aleg țara în care mă nasc, ar fi fost Brazilia.

Nimic din viața mea nu a fost primit gratis sau obținut ușor, a trebuit să alerg după visurile și țelurile mele. Nu am dorit răul nimănui, ci doar să-i ajut pe cei care au nevoie.

Astăzi resimt unul dintre cele mai dificile momente din cariera mea. Și, din nou, în timpul unei Cupe Mondiale.

Da, sunt accidentat, e enervant, mă va durea, dar sunt sigur că voi avea șansa de a reveni și de a-mi ajuta țara.

Să mă doboare așa un dușman? Niciodată! Sunt fiul lui Dumnezeu, iar credința mea este nemărginită”, a scris Neymar pe contul personal de instagram.

brazilianeymarcampionatul mondial 2022