Anunțul lui Dan Petrescu cu privire la postul său de antrenor la CFR: „N-am ce să fac..”-Ce a declarat „Bursucul”!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 12 august 2022, ora 12:20,
Dan Petrescu. Foto: Profimedia
Dan Petrescu. Foto: Profimedia

CFR Cluj a învins-o aseară pe Șahtior Soligorsk cu 1-0 (1-0 la general) și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Dan Petrescu a fost încântat de accederea echipei sale în runda următoare, perfomanță care aduce bani în conturile clubului.

Se pare că „Bursucul” a dori să clarifice care este situația postului său. Dan Petrescu a vorbit deschis despre viitorul său pe banca campioanei României.

„Ştiu că va fi greu, dar asta este meseria mea!”

„Ca să stabilim odată lucrurile: eu mai am doi ani contract. Eu nu voi pleca indiferent ce va fi, decât dacă clubul decide că nu mai sunt capabil să conduc.

Dar în aceşti doi am nu vreau să plec, nu voi accepta nicio ofertă. Dacă voi fi dat afară mâine, n-am ce să fac.. La orice echipă unde ești, dacă pierzi un meci, nu se ştie. Vreau să duc contractul la capăt, sper să reuşesc. Ştiu că va fi greu, dar asta este meseria mea”, a declarat Dan Petrescu, conform news.ro.

Dan Petrescu are un nou favorit la echipă!

„N-a jucat niciodată așa de bine ca astăzi. Am văzut calități în el. Mă gândeam că Traore era la fel, la început. Nu prea credea nimeni în el, cu excepția celor de aici (n.r. – se referă la conducerea lui CFR Cluj).

După aia, când l-am cumpărat eu la Kuban a trebuit să stau în genunchi la patron ca să dea patru milioanbe de euro pe el sau cinci, cât au dat. A zis că sunt nebun. Cum să dea patru milioane? Apoi, a luat 20 (n.r. – de milioane de euro)”, a declarat Dan Petrescu, după victoria cu Șahtior Soligorsk.

„Eu zic că și Yeboah face parte dion aceeași categorie, dar totul depinde el el. Dacă va fi serios, la vârsta lui, va putea ajunge departe.

Pe mine m-a impresionat, a făcut lucruri mai multe decât mă așteptam. Dacă nu va rămâne cu picioarele pe pământ nu va avea nicio șansă. Dar, este un jucător de bază pemntru noi.

Îl văd ajungând mare, dar nu vreau să și-i ia în cap. Potențialul lui e fantastic”, a mai afirmat Dan Petrescu.

cfr clujdan petrescu