Anunțul lui Djokovic în cel mai delicat subiect al momentului: „Nu sunt de acord cu vaccinul!”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 20 aprilie 2020, ora 15:10,
TENNIS-ATP-CHN

Sportivul a luat poziție după ce mai multe voci au adus în discuție vaccinarea obligatorie înaintea unor competiții sportive.

Sârbul a declarat că nu este de acord deocamdată cu posibila măsură care să fie valabilă inclusiv în circuitul ATP.

„Nu aş dori să fiu forţat de cineva să fiu vaccinat pentru a putea călători. Dar dacă devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propria mea părere în privinţa acestui aspect şi habar nu am dacă se va schimba. 

Teoretic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie – deşi e puţin probabil- înţeleg că un vaccin va deveni obligatoriu imediat după ieşirea din carantină, dar ştiu şi că încă nu există un vaccin”, a spus jucătorul de 32 de ani citat de Reuters.

Unul dintre numele mari ale tenisului mondial care a îmbrățișat imediat ideea vaccinării drept unica soluție pentru ca anumite turnee să nu fie anulate a fost Amelie Mauresmo. Ea susține că fără o astfel de practică sezonul 2020 este compromis. Singura problemă în privința aplicării ei este că experții au avertizat că un vaccin împotriva coronaviruslui nu va fi gata până în această toamnă.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | La noi au făcut grătar, în altă parte s-au strâns 100.000 la o înmormântare! Unde au fost sfidate autoritățile

coronaviruscircuit ATPmauresmovaccindjokovic
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”