SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Anunțul momentului pentru „militari”: „S-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 26 septembrie 2021, ora 08:45,
Sursa foto- „AS 47″/Facebook
Sursa foto- „AS 47″/Facebook

Elevii lui Daniel Oprița au parte de un start de sezon destul de bun și ocupă poziția a 5-a, după 8 meciuri!

CSA Steaua a obținut accederea în Liga a 2-a, însă situația a fost una destul de tensionată la clubul din Ghencea. Obligată prin lege să treacă din domeniul public în cel privat pentru a pute obține dreptul de a promova în Liga 1, formația „roș-albastră” nu a ținut cont de acest demers, astfel că a pierdut șansa, cel puțin pentru sezonul următor, de a urca pe prima scenă a fotbalului românesc.

Cu toate acestea, Florin Prunea anunță că militarii vor putea însă să prmoveze la finalul acestei stagiuni, în cazul în care se vor clasa pe un loc care le-ar permite acest lucru. Fostul goalkeeper al Generației de Aur consideră că transferul lui Adi Popa nu este unul întâmplător, iar steliștii și-ar pregăti deja terenul pentru Liga 1.

„Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa?

Se duce omul să își facă treaba, este și el pe final de carieră. Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea. Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă vor avea meritul sportiv vor promova”, a spus Florin Prunea, conform Prosport.

Citește și ADI POPA A DEBUTAT LA CSA STEAUA: „ORICE JUCĂTOR TÂNJEȘTE DUPĂ ACESTE MOMENTE”

declaratiiflorin prunealiga 2csa steauaAdi Popa