Anunțul surprinzător al lui Moroșanu: „Eu mă mut singur”. Ce se va întâmpla cu soția sa

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 07 august 2021, ora 18:22,
Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, sursa foto: Facebook
Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, sursa foto: Facebook

Cătălin Moroșanu se va muta la București, singur. Soția Georgiana și fiica lor, Natalis, vor rămâne în continuare la Iași.

Motivul pentru care sportivul va sta despărțit o perioadă de familia lui este acela că vrea să își deschidă o academie sportivă, visul lui de o viață. Aceasta ar purta numele de ”Academia Cătălin Moroșanu”, iar intenția luptătorului este să-i învețe pe tineri diferite sporturi precum kickbox, taekwondo sau kempo.

”Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu voi merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici.

cătălin-moroșanu-gigi-becali-fcsb

Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroșanu, la ”Teo Show”, conform click.ro.

Moroșanu a declarat că pentru a face acest lucru, va fi nevoit să stea temporar departe de soția Georgiana, cu care este căsătorit din 2012, și de fiica lor, Natalis.

”Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici, ca să mă ocup de sală”, a încheiat luptătorul de 37 de ani, pentru sursa menționată.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | VACANȚĂ DE VIS PENTRU LUCA REGHECAMPF, ALĂTURI DE NOUA LUI IUBITĂ

bcuuresticatalin morosanuacademia catalin morosanurealitateasotiegeorgiana morosanufiica