FOTO | Vacanță de vis pentru Luca Reghecampf, alături de noua lui iubită

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 07 august 2021, ora 14:16,
Peng
Peng

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, Luca (21 de ani), își petrece vacanța, alături de Asiana Peng, noua lui iubită.

Fosta gimnastă a postat o imagine în care este alături de Luca Reghecampf. Cei doi îndrăgostiți își petrec vacanța într-o staţiune exclusivistă situată la graniţa dintre Italia şi Austria, la poalele munților Alpi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Asiana (@asianapeng)

Relaţia dintre fosta gimnastă şi Luca a fost confirmată, zilele trecute, de mama fetei.

”Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a declarat Silvana Peng, pentru Fanatik.ro.

Între timp, a devenit și mai cunoscută datorită participării în cadrul unui show de televiziune, apariție prin care a ajuns să fie și mai îndragită de fani. În prezent, Asiana Peng studiază kinetoterapia și speră să facă o carieră în acest domeniu.

Cu mamă româncă și tată chinez, Asiana Peng a făcut parte din noua generația a lotului național de gimnastică. A participat la Campionatele Europene de la Sofia din 2014, iar a ratat prezența la Olimpiada din 2016 de la Londra, din cauza unui scandal la acea vreme cu antrenorii Mariana Bitang și Octavian Belu.

Citește și FOTO | SCHIMBARE DE LOOK RADICALĂ PENTRU ANAMARIA PRODAN: “CINE NU ÎȘI CUNOAȘTE ISTORIA, ESTE CONDAMNAT SĂ O REPETE”

gimnasticapengsexyluca reghecampffotorealitatea