Apar și veștile bune pentru dinamoviști! Un titular și-a retras memoriul și va continua la echipă

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 16:38,
Dinamo4
Dinamo4

Formația din Ștefan cel Mare se află înaintea startului noului sezon de Liga 1, însă se confruntă cu mari probleme din punct de vedere al efectivului!

„Câinii” au trăit periculos în ultimele zile, astfel că au rămas fără antrenor principal, dar și fără mai mulți jucători de bază în ultimele zile. După ce Dușan Uhrin Jr. a anunțat că pleacă de la Dinamo din cauza situației actuale, fotbaliști precum Ante Puljic, Vlad Achim,  Adam Nemec și Diego Fabbrini au părăsit și ei gruparea din Ștefan cel Mare din cauza restanțelor salariale.

Într-o situație similară se află și Paul Anton și Steliano Filip, care nu știu cât timp vor mai continua la Dinamo. Dacă pentru fundașul „alb-roșilor” nu a venit nicio ofertă concretă în această vară, Anton are șanse minime să mai evolueze pentru echipă și din noul sezon, iar una dintre posibilele destinații ale mijlocașului poate fi CFR Cluj, grupare care l-a mai dorit și în trecut.

Dacă la capitolul plecări dinamoviștii sunt loviți din toate părțile, bucureștenii au primit o veste importantă din partea lui Alexandru Răuță, jucător care își ceruse dreptul de a fi lăsat să plece. Acum, mijlocașul și-a retras memoriul prin care dorea să fie declarat jucător liber de contract și va continua sub comanda lui Dario Bonetti. Mai mult, Răuță ar fi primit asigurări din partea conducerii că își va primi o parte dintre salariile restante.

Citește și DINAMO A FĂCUT ANUNŢUL MULT AŞTEPTAT: ,,AU ÎNCEPUT PLĂŢILE CĂTRE JUCĂTORI ŞI ANGAJAŢI”

liga 1realitateasteliano filiprautadinamopaul anton