Dinamo a făcut anunţul mult aşteptat: ,,Au început plăţile către jucători şi angajaţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 08:56,
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

A ieşit şi soarele pe strada celor de la Dinamo, după ce în ultimele săptămâni situaţia clubului devenise una incertă, mai mulţi jucători plecând de la echipă.

După ce clubul a intrat în insolvenţă, cei de la Dinamo au făcut un anunţ care îi va bucura pe fotbaliştii echipei, angajaţii clubului, dar şi pe suporteri.

Clubul din Ştefan cel Mare a emis un comunicat prin care anunţă că fotbaliştii îşi vor primii banii pe luna iunie şi un avans pe iulie. Dinamoviştii au anunţat şi când va fi lansat noul echipament.

AU ÎNCEPUT PLĂȚILE CĂTRE JUCĂTORI ȘI ANGAJAȚI

Veștile bune, care s-au lăsat așteptate în ultima vreme, au început să apară: Administratorul judiciar al lui Dinamo a început plățile salariilor către jucătorii și angajații clubului.

Astfel, cei care au pus umărul la SALVAREA CLUBULUI și au rămas să ajute Dinamo în continuare, își vor primi banii cu regularitate. Sumele reprezintă restul de plată din luna iunie, începând cu data deschiderii procedurii de insolvență și un avans din salariul pentru luna iulie.

Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii și angajații au trecut înainte de intrarea în insolvență, s-a luat decizia ca aceste plăți să fie făcute chiar din SEARA ACEASTA.

BANII AU FOST PLĂTIȚI INTEGRAL PRIN EFORTUL MEMBRILOR DDB

Le mulțumim pe această cale tuturor suporterilor și jucătorilor care au încredere că toate eforturile noastre au un singur scop: SALVAREA CLUBULUI DINAMO ȘI REVENIREA LA PERFORMANȚĂ

Mâine va avea loc o conferință de presă comună, FC Dinamo 1948 și Program DDB. Va fi prezentat noul antrenor, Dario Bonetti și va avea loc LANSAREA OFICIALĂ A TRICOURILOR inscripționate cu numele suporterilor (prima serie).”, apare în comunicatul PCH.

Citeşte şi TRATAMENT PREFERENŢIAL ÎN ŞTEFAN CEL MARE! SINGURII FOTBALIŞTI DE LA DINAMO FĂRĂ RESTANŢE SALARIALE

realitatealiga 1salariiromaniadinamo