SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Apărarea, marea problemă a FCSB-ului: ,,Cristea şi Miron sunt comici! Acolo e nenorocirea”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 12:05,
Andrei Miron şi Iulian Cristea, FCSB/Sport Pictures
Andrei Miron şi Iulian Cristea, FCSB/Sport Pictures

FCSB a izbutit să câştige meciul din 16-imile Cupei României, în deplasarea de la CS Hunedoara, scor 5-3, însă nu în 90 de minute, ci în 120, după ce trupa lui Edi Iordănescu a fost egalată pe final la 3.

Cornel Dinu, legendă a clubului Dinamo, a vorbit despre marea problemă a FCSB-ului după meciul de la Hunedoara şi anume fundaşii centrali.

Acesta spune despre Miron şi Cristea, fundaşii utilizaţi de Edi Iordănescu cu CS Hunedoara, că sunt comici prin evoluţiile lor, iar de vină se fac cei care i-au adus pe cei doi la echipă.

,,Cristea și Miron sunt comici. Sunt dezastru pentru echipă. Cred că și eu, la vârsta mea, care am fost fundaș, îi driblez. Acolo e nenorocirea pentru FCSB. E vina celor care i-au adus. La mine, nu ar fi fost nici copii de mingi. Cei de la Hunedoara au căzut fizic, au început să aibă crampe. Când nu te mai ajută fizicul, te lasă și căpățâna. Sunt legate între ele.”, a declarat Cornel Dinu, pentru ProSport.

Citeşte şi FEMEIA PE CARE GIGI BECALI A IMPRESIONAT-O ÎN TRECUT: ,,M-A SUNAT SĂ NE VEDEM LA PALAT, SĂ NE CUNOAŞTEM MAI BINE”

cornel dinufcsbmironcristearealitateacupa romanieics hunedoara