Apel de urgență către ministrul Ionuț Stroe și CNCD! „Cerem intervenția lor!”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 27 februarie 2020, ora 16:49,
stroe

Federația Română de Handbal a schimbat criteriile de valoare pentru jucătorii străini și practic a hotărât ca nicio echipă din prima ligă să nu poată avea în lot mai mult de trei sportivi extracomunitari, roș-albii având acum opt.

Această decizie a venit înaintea celui mai important meci pentru dinamoviști, returul dintre Dinamo și Sporting Lisabona. Gheorghe Tadici, o personalitate marcantă a handbalului românesc, susține dinamoviștii în acest conflict și a explicat:

„A fost făcut totul pentru a deruta fix clubul Dinamo. Fiecare jucător se gândește acum mai mult la viața lui decât la meci. După un rezultat de excepție, cum nu cred că vom mai avea în următorii 10 ani, chiar cei care sunt acolo ca să sprijine cluburile noastre, le blochează. Este revoltător. Dinamo a fost pur și simplu maltratată din punct de vedere psihic. Suntem toți oameni și avem aceleași drepturi. De ce un italian ar fi mai important decât un extracomunitar?!

Ce s-a întâmplat este de domeniul Consiliului de Combatere a Discriminării. În plus, nu e normal ca fetele să aibă un regulament, iar băieții altul în cadrul aceeași federații. Sunt revoltat pentru cum a fost Dinamo tamponată de cei care trebuiau să o sprijine.”

Tadici, care este un nume enorm în handbalul românesc, face și o afirmație care dezleagă tot misterul.

Dacă domnul Dedu a fost în urmă cu două săptămâni în Portugalia, înaintea acestui duel, totul e de noaptea minții. Lucreaza impotriva handbalului romanesc. Nu pot accepta masinatiuni precum cea din aceasta saptamana”, a spus Tadici la Radio Sport 1.

„Fost sportiv la Steaua și anti-dinamovist convins, Dedu nu înțelege că rivalitatea și orgoliile personale au o limită. Lovind în Dinamo acum, el lovește în tot handbalul românesc, inclusiv în clubul la care a activat și care se va dezice de el.

CEREM intervenția Ministerului Tineretului și Sportului și a Consiliului de Combatere a Discriminării! Îl invităm pe ministrul Ionuț Stroe să vină la meciul de duminică! Ne-am bucura să-l avem în sală și pe dl Gheorghe Tadici, pe care îl asigurăm de RESPECTUL NOSTRU TOTAL!”, a anuțat Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook.

Gheorghe Tadici: „A FOST TOTUL FĂCUT PENTRU A DERUTA FIX CLUBUL DINAMO. Fiecare jucător se gândește acum mai mult la…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 27 februarie 2020

CITEȘTE ȘI: Ajutor necondiționat pentru Dinamo! Gestul de nota 10 pe care suporterii câinilor îl aplaudă

federatia romana de handbalionut stroeFRH
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”