Ar fi cea mai spectaculoasă revenire din fotbalul românesc! Ce fost mare internațional este gata să se implice în România

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 26 februarie 2021, ora 16:35,
Adi Ilie

Departe de fotbal, Adrian Ilie ar putea reveni și să se implice cum poate la prima echipă din cariera sa, Minerul Motru, din județul Gorj.

După ce fostul atacant a vizitat baza sportivă din Motru, primarul localității s-a arătat încântat de această experiență.

Adrian Ilie este din zona noastră, mai exact de la Boca, o localitate aflată la 10 kilometri de Motru. A venit să-și viziteze părinții și, așa cum mi-a promis, a trecut să vadă și baza sportivă de la Motru. La Minerul Motru a jucat și el, și tatăl lui, și chiar și-a amintit de un meci pe care l-a jucat aici la Motru în urmă cu zeci de ani, a declarat primarul din Motru, conform pandurul.ro.

Cel poreclit ”Cobra” a reușit să schimbe și câteva impresii cu juniorii clubului. Minerul Motru nu mai are secție de seniori, după ce aceasta a fost desființată.

A avut un sentiment plăcut când a văzut stadionul. A venit însoțit de Călin Augustin. Juniorii aveau antrenament atunci. Le-a adus câteva mingi, le-a dat autografe și a dat câteva pase cu ei. A promis că le va trimite și echipament sportiv și va susține cu tot ce va putea viitorii fotbaliști de la Motru, a povestit edilul din localitatea gorjeană.

”O să ajut cu ce pot juniorii de aici”, a spus fostul mare internanțional român, acum în vârstă de 46 ani.

Adrian Ilie s-a născut la Craiova și a jucat pentru Minerul Motru, Electroputere Craiova, Steaua București, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Bekistas sau FC Zurich. Pentru națională are 55 de selecții și 13 goluri marcate.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Jucătorii români şi-au pierdut spiritul de echipă naţională: ,,Când se cânta imnul, tremuram şi plângeam”

 

revenireadi ilienationalamotrucobrarealitatea
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor