Ar fi lovitura anului pentru Gigi Becali! Un colos al Europei, gata să-l cumpere pe Octavian Popescu de la FCSB

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 11:55,
Octavian Popescu, sursa-Profimedia Images
Octavian Popescu, sursa-Profimedia Images

Deși a declarat recent că fotbalistul în vârstă de doar 19 ani al roș-albaștrilor nu este de vânzare, afaceristul din Pipera se poate răzgândi după ultima ofertă primită!

Gigi Becali a dezvăluit zilele trecute că Octavian Popescu este netransferabil, indiferent de oferta care ar putea veni pe numele acestuia. După ce s-a zvonit că ar fi intrat în vizorul campioanei Cehiei, Slavia Praga, jucătorul în vârstă de 19 ani a intrat și pe radarul celor de la AC Milan, vicecampioana Italiei.

Conform informațiilor Pro X, „rossonerii” sunt dispuși să plătească nu mai puțin de 15 milioane de euro în schimbul lui Popescu. Dacă mutarea se va matetializa în cele din urmă, Gigi Becali ar urma să dea un nou tun financiar și să își bată propriul record, după vânzarea lui Dennis Man la Parma, contra sumei de 13 milioane de euro.

sursa foto- Profimedia Images, Credit- Mihaela Rodină, AFP

„Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Citește și Gigi Becali i-a făcut deja primul 11 lui Toni Petrea! Cine nu trebuie să lipsească din echipa de start

liga 1transfer FCSBfcsbac milangigi becalioctavian popescu