Gigi Becali i-a făcut deja primul 11 lui Toni Petrea! Cine nu trebuie să lipsească din echipa de start

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 08:33,
Toni Petrea vs Gigi Becali
Toni Petrea vs Gigi Becali

Patronul celor de la FCSB nu se dezminte, astfel că i-a trasat deja antrenorului său o bună parte din primul 11 și a dezvăluit ce jucători nu au cum să lipsească din garnitura de start!

Gigi Becali a dovedit în mai multe rânduri că nu poate sta departe de implicarea în viața echipei, iar acest lucru a fost simțit pe propria piele de Edi Iordănescu. Acum, afaceristul din Pipera a anunțat că Darius Olaru, Florin Tănase, Octavian Popescu, Andrei Cordea, Florinel Coman și Ianis Stoica trebuie să joace neapărat la FCSB, astfel că Toni Petrea va trebui să se conformeze.

Totodată, Adrian Șut este considerat și el un viitor produs de export, astfel că se așteaptă ca și mijlocașul să aibă prezențe constante în echipa roș-albastră.

Pe Olaru nu poţi să-l scoţi din echipă şi nici pe Tănase. Aş aduce jucători, dar cine îi poate înlocui pe ei doi din România? Nimeni nu îi poate înlocui pe ei doi în România. Pe Şut vreau să iau bani. Am putea lua un închizător. Pe Tavi Popescu nu pot să nu-l scot, trebuie să joace meci de meci. Pe Florinel Coman, Ianis Stoica şi Cordea nu poţi să îi scoţi, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și Antrenorul care regretă că a lucrat cu Gigi Becali la FCSB: „Am făcut greșeala vieții mele!”

gigi becalideclaratiifcsbtoni petrea