Ar putea fi lovitura începutului de an! Șumudică, gata să-i ia locul lui Reghe la Craiova. Planul oltenilor

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 10:00,
Marius Șumudică, sursa foto- Pofimedia Images
Marius Șumudică, sursa foto- Pofimedia Images

Oltenii traversează o perioadă nefastă în momentul de față, iar parcursul modest al elevilor lui Laurențiu Reghecampf i-au îndepărtat pe aceștia la o distanță uriașă de primul loc!

„Juveții” sunt departe în momentul de față de așteptările lui Mihai Rotaru și au nu mai puțin de șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Formația din Bănie ocupă doar poziția a 5-a în clasament, la o distanță de 25 de puncte față de liderul CFR Cluj, iar conducerea clubului este pregătită să facă mai multe schimbări în această iarnă.

Una dintre mutările pe care Rotaru are de gând să le facă vizează banca tehnică, iar Laurențiu Reghecampf joacă o carte importantă la derby-ul cu Rapid. Potrivit informațiilor Pro Sport, Marius Șumudică ar putea deveni noul antrenor al Craiovei, mai ales după ce tehnicianul român este ca și demis de la Yeni Malatyaspor.

Șumudică și Rotaru au fost în punctul de a mai colabora și în trecut, însă, de fiecare dată, cele două părți nu au reușit să ajungă la un acord. Acum, șansele ca „Șumi” să vină în Bănie sunt unele destul de mari, mai ales după ce Marian Copilu, cel care a insistat pentru aducerea antrenorului la CFR Cluj, este și el foarte aproape să ajungă la un acord cu CS U Craiova.

Citește și „Lumea e supărată și dezamăgită!”. Mihai Rotaru și-a luat gândul de la titlu și în acest an

reghecampfliga 1sumudicacsu craiova