Așteptat la Dinamo, Mircea Rednic a dat răspunsul final! Antrenorul a fost contactat de Nicolae Badea

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 22:40,

„Câinii” au rămas fără antrenor după demiterea lui Dario Bonetti, iar suporterii echipei și l-ar dori pe Mircea Rednic în locul italianului!

Varianta Rednic la Dinamo este și pe placul lui Nicolae Badea, cei doi colaborând de minune și în precedentele experiențe ale „Puriului” în Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, tehnicianul în vârstă de 59 de ani nu este de acord în momentul de față să preia formația alb-roșie, deși este liber de angajament din luna aprilie.

Concret, potrivit celor de la Doardinamo.ro, Rednic a fost contactat deja de Nicolae Badea, însă antrenorul nu a fost încântat de prezența lui Iuliu Mureșan la echipă. Cei doi nu se află în relații prea bune, după ce au lucrat o scurtă perioadă de timp la CFR Cluj (14 iunie 2013 – 11 august 2013).

În urmă cu ceva vreme, mai exact în timpul în care Ionuț Negoiță conducea Dinamo, Mircea Rednic s-a oferit să contribuie cu suma de 500.000 de euro la bugetul echipei și a asigurat faptul că în afară de acest lucru va mai aduce alături de el anumiți investitori din Belgia. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar Rednic a părăsit echipa.

Rednic a bifat patru mandate la Dinamo, ultimul în sezonul 2018-2019, și este ultimul tehnician care a adus titlul în Ștefan cel Mare.

Citește și VESTEA MOMENTULUI ÎN ȘTEFAN CEL MARE: „EU ZIC CĂ VINE MIRCEA REDNIC!”

liga 1mircea rednicdinamorealitatea