Atac devastator la adresa lui Burleanu: „E un procesoman, un securist. E disperat. Am câștigat toate procesele!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 19:31,
Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soare
Sursa foto- Profimedia Images, Credit Cronos/Catalin Soare

Răzvan Burleanu este șeful Federației Române de Fotbal din anul 2014, atunci când a reușit să câștige surprinzător conducerea forului național!

Actuala conducere a FRF este tot mai contestată în ultima vreme, astfel că ultimele rezultate ale primei reprezentative a României, dar și gestul făcut împotriva jucătorilor din Generația de Aur au aruncat în aer și mai mult atmosfera din fotbalul românesc. Unul dintre cei mai vocali contestatari ai lui Burleanu este Florin Prunea, care a ținut încă o dată să îl critice pe șeful federației.

Acum, fostul goalkeeper a dezvăluit că Burleanu i-a intentat un nou proces, asta după ce în ultimii ani acest lucru a devenit deja un obicei. Cu toate acestea, Prunea a mărturisit că a avut mereu câștig de cauză și a ținut să îl facă securist și însetat de a fi în centrul atenției.

„M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu, e al doilea sau al treilea, e un procesoman, dar pe toate le-am câștigat. Mă dă în judecată…cum am câte o emisiune, vezi Doamne ca să pună presiune, dar nu numai pe mine. A avut proces cu Pompiliu Popescu, Daniel Prodan, Mircea Sandu…Imediat proces, însă e pe banii Federației.

Plătește cheltuielile de judecată. Eu nu-mi platesc avocatul, de exemplu, după un proces, m-a sunat o casă de avocatură și mi-a zis: De acum încolo suportăm noi tot, doar semnezi o împuternicire. Sunt multe procese pe rol. Nu-ți pui și tu o întrebare? Cum câștig toate procesele? Are un tupeu!” Are de-astea de securist, e disperat să fie în centrul atenției! Nu-i place să aibă pe lîngă el foști mari internaționali” a declarat Florin Prunea la Prosport.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | BURLEANU&CO, DEMOLAȚI PENTRU HAOSUL DIN FOTBALUL ROMÂNESC: „UNII ÎMI PROVOACĂ O REPULSIE CÂND ÎI VĂD”

burleanurealitateafrfpruneadeclaratii