EXCLUSIV VIDEO | Burleanu&Co, demolați pentru haosul din fotbalul românesc: „Unii îmi provoacă o repulsie când îi văd”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 12:40,
Burleanu
Burleanu

Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, a vorbit despre probleme din fotbalul românesc și lipsa performanțelor. În opinia sa, principalul vinovat este Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„FRF se supune Constituției. Singura excepție o reprezintă alegerile federale. Dacă nu ne calificăm ne zice cineva ceva? N-ați văzut?! Unii îmi provoacă o repulsie când îi văd. Uitați-vă la echipele de club să vedem în ce competiții mai sunt. Regulamentele sunt făcute de FRF. Ei le stabilesc în Comitetul Executiv și se aprobă în Adunarea Generală. Echipele întreabă de ce mai jucăm cu doi jucători Under 21 că a scăzut nivelul fotbalului, televiziunile care dau bani spun că noi bem șampanie nu apă chioară.

Noi plătim mai mult ca în Bulgaria sau ca în Serbia. Au pelerina asta și acum au venit cu asta: domne ne-am calificat la EURO (n.r.: EURO 2021 cu România Under 21). Ei trebuie să bage bani, să investească, să facă centre de copii. De ce nu luăm modelul ungurilor?„, a declarat Ion Crăciunescu, la emisiunea Realitatea Sportivă.

 

Citește și EXCLUSIV VIDEO | REACȚIE DURĂ DUPĂ INUNDAȚIA DE LA NATIONAL ARENA: „CEA MAI SCUMPĂ OPERAȚIE A DOCTORULUI OPRESCU: 234 DE MILIOANE DE EURO”

fotbal romanescburleanurealitateacraciunescufrfhaosnationalarepulsie