Atac suburban la adresa unei românce din WTA: ”Ai pierdut curvo! Să vă ucidă COVID-ul pe voi și pe familiile voastre!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 16 ianuarie 2021, ora 17:57,
139161310_2861516330786795_6732284502171369871_n

Una dintre cele mai promițătoare jucătoare de tenis din România a făcut publice o serie de jigniri și amenințări pe care le-a primit din partea a doi bărbați!

Tenismena din România, Andreea Prisăcariu (20 de ani), a pierdut ieri partida din sferturile turneului ITF de la Antalya (Turcia), scor 2-6, 6-4, 3-6, împotriva lui Pia Lovric (Slovenia, locul 841 WTA).

La finalul meciului, românca a publicat pe contul său personal de Instagram mai multe mesaje primite imediat după finalul meciului din Turcia. Andreea Prisăcariu a fost ținta unor abuzuri verbale greu de reprodus, după ce doi bărbați i-au atribuit cuvinte grele după eliminarea de la turneu.

„Curvă grasă! Fac pariu că ești mai bună la a întreține relații sexuale orale decât să joci tenis. Tu, curvă grasă! Oprește-te din a face sex și începe să joci tenis. Ești jalnică!”, în timp ce un altul i s-a adresat după cum urmează: Blatisto! Ai pierdut, curvo! Toate româncele sunteți blătuitoare. Să muriți cu toții! Să vă ucidă COVID-ul pe voi și pe familiile voastre!”.

Andreea Prisăcariu a avut de-a lungul timpului mai multe rezultate bune în meciurile de dublu, astfel că în luna decembrie a anului trecut, aceasta a câștigat alături de Andreea Roșca, finala turneului ITF din Antalya.

Prisăcariu a fost o prietenă foarte apropiată a Biancăi Andreescu, dar pe parcursul anilor, carierele celor două tenismene au luat direcții diferite. Bianca Andreescu ocupă în acest moment locul 7 în clasamentul mondial WTA, în timp ce Andreea Prisăcariu ocupă locul 673 WTA.

Citește și FOTO | Start lansat pentru ”lupii galbeni”. Scor fluviu în primul meci de pregătire al iernii

bianca prisacariujignirirealitateatenismesaje
UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

FOTO | Publicaţiile internaţionale, după evenimentul greu prin care a trecut Eriksen: ,,Campionii de la EURO sunt medicii”

Adrian Nastase

Dezvăluirile unui fost impresar de fotbal, fost coleg de puşcărie cu Adrian Năstase: ,,Era privilegiat”