SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Atacuri în lanț la adresa lui Rednic: „Vorbește cu răutate. Îi desființează pe toți. Nu scapă niciunul!”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021, ora 22:13,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Mircea Rednic a fost ținta unor atacuri în termeni duri din partea lui Florin Prunea. Motivul principal: Constantin Nica.

Fundașul de 28 de ani a fost primul jucător semant de Dinamo, după ridicarea interdicției la transferuri. Acesta nu a intrat deloc în vederile lui Rednic. Totuși, ”Puriul” l-a introdus în locul accidentatului Steliano Filip, la meciul din Cupa României, pierdut cu 1-2 în fața lui FC Argeș.

Ulterior, după partidă, Rednic l-a criticat pe Nica pentru golul decisiv primit în minutele de prelungiri. Astfel, Prunea nu l-a iertat pe antrenorul ”câinilor”, despre care spune că și-a bătut joc de jucător și are un sfat pentru Nica.

”Mircea Rednic e total schimbat, eu nu îl mai recunosc pe omul ăsta! Se vede că vorbește cu răutate și la adresa jucătorilor. Toate conferințele lui de presă dinainte de meciuri sunt lapte și miere și după meci îi desființează pe toți. Nu scapă niciunul!

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | REPERELE CARIEREI PENTRU UN FOST CAMPION AL ROMÂNIEI: „AM FOST UN NOROCOS, AM TRĂIT MULTE MOMENTE FERICITE”

Ce i-a făcut lui Nica, nu se poate… Păi eu acum în locul lui Nica, să mai rup contractul cu Dinamo vreodată? Trei ani stau acolo după ce mi-a făcut Rednic! Îți bați joc de mine și de Țîră, mă trimiți la echipa a doua, vezi Doamne înainte de meci îmi fac mea culpa, după aia mă aduci înapoi și după meci mă faci iar zob și vrei să mă dai afară. Păi, știi când plec de la Dinamo? După ce îmi dai și ultimul cent. Nu te comporți de maniera asta…

Îl trimiți la echipa a doua înainte cu două zile, îl lași la echipa a doua să îți bați joc de el și să-l umilești și după aia îl bagi în teren. Știi ce îmi pare rău de băiatul ăsta? Că n-a început rău jocul. Am zis «ia uite, bă, ce bine a început!» când l-a băgat și a jucat. A început bine jocul, dar a avut ghinion cu execuția aia a lui Latovlevici”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI –>> DĂNUȚ LUPU, MESAJ PENTRU MIRCEA REDNIC: „SĂ SPERĂM CĂ VA DEVENI DUMNEZEU ȘI VA REUȘI”

realitateadinamorednicatacnicaprunea