Atenție, români! Cum au reușit hoții să-i fure ceasul de 180.000 de euro lui Olăroiu! Metoda incredibilă la care au apelat

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 03 septembrie 2021, ora 09:30,
COSMIN OLĂROIU
COSMIN OLĂROIU

Un expert al iluziilor a dat detalii despre cum a fost posibil ca lui Cosmin Olăroiu să i se fure ceasul de la mână, în plină stradă.

Cosmin Olăroiu a fost jefuit, luni, în timp ce se afla pe via della Spiga, din Milano. Antrenorul se plimba alături de soţia sa, iar un hoţ i-a furat un ceas de lux. Românul a rămas fără un ceas de lux marca Richard Mille, iar de caz de ocupă poliţia din Milano. Hoțul l-a îmbrăţişat, pe român, iar acesta nu a realizat iniţial ce se întâmplă. Hoțul s-a urcat în grabă pe un scuter, alături de un complice.

Cunoscutul iluzionist Leonard Iosefini a explicat cum se întâmplă, de fapt, acest proces care durează 3 – 4 secunde. Trucul începe prin distragerea atenției.

Tehnicianul a fost prins de mână și bătut pe spate.

Astfel, încheietura victimei se prinde între degetul mare și degetul mic. Degetul mare este cel care împinge cureaua din gaică până când aceasta iese din acul de închidere. După ce brățara ceasului este desfăcută, cu o mișcare rapidă bijuteria se sustrage de pe încheietura victimei.

„În mod sigur așa s-a întâmplat și în cazul domnului Olăroiu, dacă lucrurile au stat așa cum au fost descrise în presă”, a explicat Leonard Iosefini pentru Gândul.

Potrivit aceleiași surse, cu toate că poliția a luat imaginile de pe camerele de supraveghere, momentan, nu s-au identificat cei doi făptași. Cosmin Olăroiu își amintește doar că a fost luat în brațe și bătut pe spate, fără a putea să ofere mai multe detalii care să ducă la identificarea hoților. Ofițerul de legătură român de la Milano nu a fost momentan contactat de antrenor.

Ceasul care i-a fost furat lui Cosmin Olăroiu este unul de lux, un model Richard Mille RM 011 Lotus NTPT Rose Gold Special Edition, a cărui valoare este estimată la 180.000 de dolari.

Citește și VIDEO | A LUAT FOC UN STADION CUNOSCUT! 300 DE OAMENI AU FOST EVACUAȚI

milanoitaliaceascosmin olaroiurealitateafurt