„Atunci s-a născut o nouă generație!”-Florinel Coman, despre momentul cheie în vestiarul naționalei României!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 21 iunie 2024, ora 15:23,
Florinel Coman
Florinel Coman

Naționala României ne-a surprins pe toți cu debutul la EURO 2024: 3-0 cu Ucraina. „Tricolorii” au demonstrat spirit de luptă și o adevărată unitate în teren, ținând cont de nenumăratele momente când camerele i-au surprins fie îmbrățișați, fie încurajându-se reciproc după fiecare fază.

Florinel Coman a dezvăluit care a fost momentul cheie care a dus la sudarea grupului. Iată momentul din vestiarul primei reprezentative povestit de Florinel Coman.

„Atunci s-a născut o nouă generație!”

„La pauza meciului cu Elveția când eram conduși cu 2-0 și a intrat Mihăilă de pe banca și s-a făcut 2-2, atunci s-a născut o nouă generație.

Presiunea se simte, dacă nu ai presiune, nu ești unde trebuie. Avem un grup foarte frumos. Am discutat cu toții să continuăm povestea, că e una frumoasă.

E frumos (n.r. – să lucreze cu Edward Iordănescu). E un antrenor bun, cu multe calități. Ne dă încredere, știe cum să ne motiveze, e un profesionist desăvârșit.

Dânsul are un merit foarte mare pentru acestă calificare și pentru acest rezultat (n.r. – 3-0 cu Ucraina)”, a spus Florinel Coman, potrivit frf.tv.

nationala RomanieiFlorinel Coman