Aurelian Chițu nu înțelege cum FC Voluntari a revenit în joc: „Am fost foarte proști! Nu ne-am învățat minte”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 26 mai 2023, ora 23:38,
Aurelian Chițu
Aurelian Chițu

FC U Craiova 1948 s-a calificat cu emoții în ultima manșă a barajului pentru preliminariile Conference League.

Am fost foarte proști! Nu ne-am învățat minte”, a spus Aurelian Chițu

Echipa olteană conducea FC Voluntari, pe teren propriu, cu 3-0 în minutul 64, după dubla lui Aurelian Chițu și reușita lui William Baeten, dar s-a văzut egalată în minutul 90+7. Descătușarea a venit după loviturile de departajare. Chițu recunoaște că nu a putut să se bucure la final, deoarece încă era șocat de faptul că FC Voluntari a marcat 3 goluri după minutul 78, deși a jucat în inferioritate.

E incredibil, nu am mai trăit așa ceva, nici acum nu îmi vine să cred. Nici bucuria de la final nu e cum ar trebui. Ne gândeam că meciul s-a încheiat la 3-0, a fost 3-3, bine că am avut noroc la penalty-uri și am reușit să mergem mai departe să jucăm meciul decisiv.

Aveam tot felul de gânduri, nu îmi venea să cred. Suntem mulțumiți că ne-am calificat, dar am fost foarte proști, să zic așa. Nu au voie să egaleze de la 3-0. Nu trebuie să se mai întâmple, nu ne-am învățat minte din meciul trecut cu Voluntari, când am condus cu 3-1 și ne-au egalat.

Nu pot să îmi explic, nimeni nu mai credea la 3-0, nici cei de la Voluntari. Au avut șansă, au marcat și au prins curat.

Va fi un meci greu cu oricine vom juca, probabil CFR are prima șansă. Îmi place aici, mă simt foarte bine, mă bucur că am reușit să marchez. E important pentru club, anul trecut ne-am salvat de la retrogradare, anul ăsta am terminat pe primul loc în play-out. Să obținem o calificare în Conference League ar fi ceva extraordinar.

Am auzit și eu chestia asta. Sperăm să facem o treabă bună cu noul antrenor și vom vedea ce va fi”, a spus jucătorul.

aurelian chițuconference leaguebaraj