Austria vine pentru revanşă: „Nu avem cum să nu câştigăm!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat marți, 13 octombrie 2020, ora 11:00,
austria romania gol alibec

Naţionala nu mai sperie pe nimeni după cele două înfrângeri fără drept de apel suferite în Islanda şi Norvegia. Austriecii vin la Bucureşti cu gândul la revanşă în cel de-al patrulea meci din grupele Ligii Naţiunilor.

Austriecii, urcaţi între timp pe primul loc în grupă, cu şase puncte, vor să arate că înfrângerea de la Klagenfurt a fost una întâmplătoare.

România s-a impus pe 7 septembrie cu 3-2 în Austria, succes care i-a făcut pe suporteri să viseze înaintea deplasării din Islanda. Între timp, tricolorii au pierdut meciul decisiv cu Islanda, dar şi şefia grupei din Liga Naţiunilor.

Austria vine la Bucureşti după un succes cu 1-0 în Irlanda de Nord care i-a urcat pe adversarii de miercuri seară pe primul loc în grupă, cu şase puncte, la egalitate cu Norvegia.

România nu mai sperie

Austriecii vor victoria la Bucureşti şi sunt mai mult decât optimişti înaintea meciului de miercuri seară.

„Nu avem cum să nu câștigăm dacă ne facem jocul obișnuit și suntem mai atenți și solizi în apărare” – a declarat marcatorul austriecilor de la Belfast,  Michael Gregoritsch.

„Ne dorim să nu mai cedăm șefia grupei până la final. Factorul decisiv e că legăm victorii, arătăm c-avem mentalitate. Trebuia să dau măcar un gol la Belfast din două ocazii. Din păcate nu mi-a ieșit, dar încerc să mă revanșez în România” – a adăugat şi mijlocaşul Christoph Baumgartner.

Clasamentul României din grupa de Liga Națiunilor:

  1. Austria              3j 6p
  2. Norvegia           3j 6p
  3. România           3j 6p
  4. Irlanda de Nord 3j 6p
klagenfurtaustrialiga natiunilorrevansamirel rădoiromaniatricoloribucuresti
eriksen3

Pompiliu Popescu, despre starea de sănătate a lui Eriksen: „Are o afecțiune cardiacă!”

eriksen1

Primele reacții după ce Eriksen s-a prăbușit pe teren: „Haide Chris, fii puternic!”