Avalanșă de oferte pentru Marius Marin! Cinci cluburi se bat pentru semnătura sa

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 19:49,
Marius Marin
Marius Marin

Căpitanul echipei naționale de tineret a României este legitimat în momentul de față la formația din Serie B, Pisa!

Marius Marin se află în acest moment la baza de pregătire de la Mogoșoaia, acolo unde tricolorii mici pregătesc meciurile de la Jocurile Olimpice. Liderul naționalei U21 de la turneul final din acest an a intrat maa întâi în vizorul celor de la Sampdoria, formație care evoluează în prima ligă din Italia.

Cu toate acestea, jurnaliștii de la Tuttomercatoweb anunță că genovezii nu sunt singurii care s-au interesat de serviciile internaționalului român. Concret, alte patru cluburi din Serie A au pus ochii pe Marius Marin, iar șansele acestuia de a mai rămâne la Pisa și din sezonul viitor sunt foarte mici.

Cagliari, formaţia lui Răzvan Marin, pare să fie ultima intrată pe listă, în timp ce Verona, Salernitata şi Torino sunt celelalte trei cluburi care și-au manifestat interesul pentru mijlocaș.

1.500.000 de euro este cota de piață a lui Marius Marin, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Crescut de Poli Timişoara, internaționalul român a mai jucat la juniorii lui Sassuolo şi Catanzaro. La Pisa a ajuns prima dată în august 2018, sub formă de împrumut, iar în vara lui 2019 a fost cumpărat definitiv.

Citește și CUM TRĂIEŞTE MARIUS MARIN FOTBALUL PRINTRE STRĂINI: ,,TOT TIMPUL AM FOST NEDREPTĂŢIŢI ÎN EUROPA”

marius marinoferte marius marinrealitateapisadeclaratii