SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Avantajul lui Becali în lupta cu CFR pentru Budescu: ,,Ar putea să şi profite”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 07:48,
Budescu, Damac
Budescu, Damac

Constantin Budescu se află încă sub contract cu arabii de la Al Damac, însă este dorit şi de FCSB şi CFR Cluj în Liga 1.

Deşi i-a promis lui Gigi Becali că în România se va întoarce la FCSB, atacantul de 32 de ani ar putea ajunge acum şi în curtea ardelenilor, unde ar putea face din nou pereche cu Denis Alibec.

Florin Bratu, fost jucător şi antrenor la Dinamo, este de părere că Gigi Becali are un avantaj în revenirea lui Budescu în Liga 1, şi anume comoditatea jucătorului.

,,Eu merg mai mult pe ideea FCSB. Așa cum îl știm noi pe Budi, e mai comod din fire și e posibil să aleagă Bucureștiul. Acum ar putea și să profite. El, dacă știe că-l vrea CFR și FCSB, e posibil să jongleze cu ei și Gigi Becali să-i poată satisfacă plăcerile astea financiare.

Eu l-am văzut cum arată acum și arată extraordinar de bine. N-a arătat niciodată atât de bine, cred că nici la începutul carierei.‘, a declarat Florin Bratu, pentru Digisport.

Citeşte şi Citește și GIGI BECALI, ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI BUDESCU LA FCSB: „EL MI-A SPUS CĂ VINE LA MINE!”

fcsbflorin bratuliga 1al damacbudescuromaniarealitateacfr