VIDEO | „Avea bagajele făcute!” Rednic a dezvăluit de ce l-a adus pe Dănciulescu la Dinamo

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 07 decembrie 2018, ora 13:36,
rednic

Mircea Rednic a comentat, la conferința de presă organizată vineri, înaintea meciului cu Hermannstadt, revenirea lui Ionel Dănciulescu la Dinamo. Tehnicianul a dezvăluit și care vor fi sarcinile lui „Danciu” în „Ștefan cel Mare”.

Rednic a fost cel care a insistat pe lângă Negoiță pentru revenirea lui Dănciulescu.

„Important e că am reușit să îl aduc lângă mine, lângă echipă. El știe ce are de făcut, e un câștig pentru grup, îmi pare bine că a venit alături de Dinamo. Era normal ca și el să fie aici pentru tot ce a făcut ca jucător și după aceea ca și conducător A avut și el perioade ca toți oamenii, câteodată mai facem și greșeli. Mă bucur că cei din conducere au decis ca să fie adus înapoi”, a spus Mircea Rednic.

Tehnicianul a dezvăluit că Dănciulescu își dorea să revină: „Cred că avea bagajele făcute”.

Rednic a precizat că Dănciulescu va fi implicat în campania de transferuri:

„Când ai un om ca Dănciulescu care are atâta experiență, este normal să te consulți cu el și să îi prezinți jucătorii pe care îi vrei. Tot tu decizi, dar un sfat primit de la Dănciulescu, cred că e un sfat util. Nu vreau să îl aduc că e frumos, că arată bine. Îl aduc pentru că am nevoie de el”, a mai spus Mircea Rednic.

Imagini de la conferința de presă:

ACUM, Digi Sport Special

Conferinta de presa a lui Mircea Rednic, inaintea duelului cu Hermannstadt, de maine, de la ora 17:00—>https://bit.ly/2BUKNulDică a pierdut un titular de bază pentru meciul cu Viitorul! Șanse mici să mai joace în 2018. Ce se întâmplă cu Dennis Man—> https://bit.ly/2SvySbLRomânia – Olanda, duel sub semnul echilibrului. Capitolele la care fetele noastre sunt peste adversare—> https://bit.ly/2UmzoKZ

Publicată de Digi Sport pe Vineri, 7 Decembrie 2018

Partida Hermannstadt – Dinamo este programată sâmbătă, de la ora 17.00.

 

transferuri dinamodeclaratiirednicrevenire danciulescudinamo
Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”

cristiano ronaldo

EURO 2020 | Cristiano Ronaldo, după încă un meci care va rămâne în istorie: „Sunt foarte recunoscător”