„Avea un întuneric al minții”. Mărturii în direct despre schimbarea totală a lui MM Stoica

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 iulie 2020, ora 13:15,
MM-Stoica-fcsb

MM Stoica trece printr-o schimbare radicală, o spune Gigi Becali, patronul FCSB.

Becali a dezvăluit că Mihai Stoica s-a schimbat foarte mult sufletește în ultima perioadă, apropiindu-se și mai mult de credință și învățând „ce înseamnă ascultarea”.

Întrebat dacă MM Stoica s-a implicat în procesul de înlăturarea a lui Bogdan Argeș Vintilă de pe banca FCSB, Gigi Becali a declarat că de două luni de zile acesta nu se mai implică în astfel de decizii, atitudinea sa schimbându-se radical în ultima perioadă.

„MM Stoica a avut mentalitatea asta până acum 2 luni. Să influenţeze el, să îşi pună el… El de două luni de zile e alt om, e schimbat. Plus că el nu a avut niciodată puterea să se impună. El ar fi vrut, dar nu-i permiteam eu. Acum nici măcar asta nu mai încearcă, pentru că şi-a dat seama că trebuie să stea în ascultare de stăpân.

El lucrează, trebuie să îşi facă serviciul. El s-a împrietenit foarte mult cu Tudor. Aseară au stat 6 ore la bază, au vorbit despre credinţă şi mi-au cerut binecuvântarea să nu vină astăzi la antrenament că vor să meargă la Mănăstirea Maria Magdalena la Drăgăneşti. Şi am zis da. El ştie acum ce e ascultarea. Acum nu se mai supără că v-am zis astea, el înainte se supără. Acum e luminat, a început să se lumineze. El avea un întuneric al minţii”, a spus Gigi Becali la PROX.

Citește și • „Domnul cu jambiere galbene trase peste trening” Bogdan Andone îi răspunde lui Croitoru

mm stoicagigi becaliliga 1fcsb
ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”

ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”