Avem echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru debutul la JO! Pe cine se bazează selecționerul

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 16:33,
Mirel Rădoi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Honduras
Mirel Rădoi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Honduras

România va întâlni Hondurasul mâine, de la ora 14:00, în partida care va marca revenirea selecționatei olimpice în turneul de fotbal după 57 de ani. 

În conferința de presă de dinaintea partidei cu adversara din America Centrală, Rădoi a confirmat că știe deja 9 dintre titularii pe care îi va arunca mâine în lupta în primul meci din grupă. Selecționerul este conștient că întâlnirea împotriva Hondurasului reprezintă una dintre bătăliile importante pentr ocuparea locului secund, în contextul în care Rădoi o vede pe Coreea de Sud favorită a acestei grupe.

„Mai avem antrenamentul din această seară, iar mâine la prânz vom definitiva primul 11. În mare, însă, cunoaștem echipa de start, în urma rapoartelor noastre, în urma pregătirii din țară și de aici, din Japonia. Coreea de Sud e favorită la locul 1 pentru că au avut nevoie de mai puțin timp să se adapteze la fusul orar, cunosc particularitățile acestei zone unde jucăm, formează un lot foarte competitiv și puternic. Totodată, selecționerul lor este foarte bun”, a fost comentariul lui Mirel Rădoi. 

România este una dintre cele 4 reprezentante ale Europei la ediția din acest an a JO. Celelalte sunt Germania, Franța și Spania.

„Celelalte 3 echipe cred că ne vom lupta pentru poziția secundă în grupă. Practic, cine câștigă în meciul Honduras-România are foarte mari șanse să termine pe locul 2 în grupă. Dar Noua Zeelandă poate fi marea surpriză, se cunosc foarte puține informații despre această echipă, în platforma de monitorizare video există doar două partide amicale disputate de ei, iar din acele partide doar un jucător e în lotul de aici”, a mai adăugat selecționerul cu o zi înaintea partidei cu Honduras. 

CITEȘTE ȘI –>>  VIDEO | AMR 2! TRICOLORII SUNT PREGĂTIȚI PENTRU DEBUTUL LA JO: „AM ÎNVĂȚAT DE LA DOMNUL HAGI SĂ FIU MODEST”

realitatearădoiturneu olimpicromaniahonduras