Avertismentul lui Mircea Lucescu pentru Rapid: ”Aveți grijă la asta”

Articol de Mihai Popescu - Publicat miercuri, 22 mai 2024, ora 17:06,
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Rapid a încheiat sezonul pe poziția a șasea în clasament, cu 32 de puncte, înregistrând o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Mircea Lucescu, care a antrenat ultima oară Dinamo Kiev în toamna lui 2023, le-a transmis un avertisment fanilor giuleșteni.

Tehnicianul a subliniat că suporterii ar trebui să fie de partea lui Dan Șucu, indiferent de ce se va întâmpla în viitor.

”Aveţi grijă să nu se întâmple cu Şucu lucrul care s-a întâmplat cu George Copos. Dacă ar fi continuat cu Rapid în fotbal având de partea lui suporterii, cu siguranţă ar fi menţinut echipa la un nivel care ar fi satisfăcut pe toată lumea”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Fanatik.

De asemenea, ”Il Luce” a vorbit și despre Neil Lennon, noul antrenor al rapidiștilor.

”Nu este normal. Este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic, s-ar putea să fie pentru el o nouă relansare. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat.

Asta a fost hotărârea, asta trebuie respectată. Nu se poate să facem… Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron, unui om care investeşte, care se gândeşte la viitorul acestei echipe şi la modul în care se vor desfăşura lucrurile.

Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară. Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el. Că şi el simte. Nu este un om legat doar de acest contract.

Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă”, a mai spus Lucescu, potrivit sursei anterior menționate.

rapiddan sucumircea lucescu