Avertismentul primit de Alibec după transferul la CFR Cluj: „Concurența este mare”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 23 iulie 2021, ora 00:54,
Sursă foto: Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Atacantul a fost împrumutat de clujeni de la gruparea turcă Kayserispor, la care Alibec a evoluat în ultimul sezon. 

Dacă în Superlig a prins doar 8 meciuri ca titular în ultima stagiune, vârful de 30 de ani este văzut de mulți ca om de bază în 11-le lui Marius Șumudică. Fostul antrenor al lui Alibec de la Astra, Daniel Isăilă, a analizat mutarea făcută de capriciosul jucător trecut și pe la FCSB.

„Poate fi un transfer important și în același timp nu poate fi. CFR îi are acolo pe Omrani și Debeljuh. Concurența este mare, Denis este un jucător important la echipa națională, dar pentru el cred că este totuși un pas înapoi să vii înapoi de acolo din Turcia după ce ai plecat. Sper să fi făcut o alegere inspirată și să revină la forma lui maximă. Alături de Șumudică el a mai avut rezultate bune, a jucat foarte bine”, a declarat Daniel Isăilă pentru Gazetă. 

3 goluri în 8 meciuri a reușit  Alibec pentru Astra în perioada în care echipa era pregătită de Daniel Isăilă. Fostul mijlocaș a antrenat doi an la Giurgiu între 2012 și 2014. Acum, fostul selecționer al naționalei de tineret o pregătește pe Baniyas, foamție care s-a luptat la titlu în Arabia Saudită.

CITEȘTE ȘI –>> MESAJUL LUI BUDESCU PENTRU DENIS ALIBEC, DUPĂ CE ATACANTUL A SEMNAT CU CFR CLUJ

 

daniel isailaalibeccfr clujrealitateaAstra