Bancu, criticat după evoluțiile de la echipa națională! Pițurcă: „Camora ne-ar trebui”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020, ora 10:19,
bancu-romania-irlanda-de-nord
bancu-romania-irlanda-de-nord

Nicușor Bancu a fost integralist în ambele meciuri ale României din Liga Națiunilor, cu Irlanda de Nord și Austria, dar a avut evoluții ezitante. Jucătorul de bandă stângă a fost criticat de către Victor Pițurcă. Fostul selecționer este de părere că Mario Camora ar fi o soluție mai bună pentru echipa națională.

14 selecții a strâns Nicușor Bancu pentru echipa națională. Fundașul stânga al Universității Craiova pare unul dintre preferații lui Mirel Rădoi, mai ales pentru aportul acestuia la acțiunile ofensive.

Portughezul Mario Camora (33 de ani) de la CFR Cluj a devenit o soluție pentru ‘tricolori’, după ce a primit cetățenia română.

Trebuie să o spunem şi pe cea dreaptă, nu avem acolo pe partea stângă un fundaş fundaş. E Bancu, dar Bancu foarte slab a jucat în ultimul timp, şi cu mine la Craiova, şi în ultimele meciuri când au fost aproape să câştige campionatul. Mi s-a părut depăşit în ultimul timp, nu ştiu ce s-a întâmplat. E fundaş stânga, ce să fie? Ar putea vreodată să joace Bancu înaintea lui Mihăilă sau Coman mijlocaş de bandă? Orice greşeală la nivelul ăsta te costă, la echipa naţională trebuie să fie jucător care să nu greşească.

Camora are cetăţenie română acum, poate să-l cheme oricând la echipa naţională, depinde de Mirel. Eu cred că ne-ar trebui. Camora este un jucător foarte bun al campionatului românesc, un bun fundaş de margine, care a jucat atâţia ani, e campionul ultimilor trei ani în România, a jucat în cupele europene„, a spus Victor Pițurcă la DigiSport.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Nicușor Bancu, potrivit Transfermarkt.

bancuaustrialiga natiunilorrealitateavictor piturcamario camoraromanianicusor bancucamorapiturca